SOBNI TERMOSTATI

COMPUTHERM Q4Z

ZONSKI KONTROLNIK (za regulaciju temperature u 1-4 grejnih zona)

Budući da se kotlovi izrađuju sa mogućnošću priključenja samo jednog sobnog termostata, za podelu mreže grejanja na više zona, za upravljanje zonskim ventilima i za rad kotla sa više termostata potreban je zonski kontrolnik. Zonski kontrolnik prima signale termostata (T1; T2; T3; T4), otvara/uključuje zonski/e ventil/e/pumpu/e priključene na zonske izlaze (Z1; Z2; Z3; Z4, Z1-2; Z3-4; Z1-4) i uključuje kotao (NO; COM).

COMPUTHERM Q4Z zonski kontrolnik može da reguliše 1-4 kom. grejnih zona sa kontaktnim, žičanim termostatom tako, da pojedine zone mogu da funkcionišu nezavisno jedna od druge, ali, po potrebi, svaka zona može da funkcioniše istovremeno.
Za kontrolu više od 4 zona, predlažemo da se koristi dva ili više kontrolnika COMPUTHERM Q4Z. U tom slučaju, obe (ili sve) izlaze kontrolnika kotla bez potencijala (NO; COM) treba priključiti na kotao.

Dokumenti
Q4 Z 2020 unapređena verzija Pregled
Q4 Z 2012 Pregled
Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.