SOBNI TERMOSTATI

Postovani poslovni partneri! 

Molimo vas da do daljnjeg, zbog tehničkih razloga narudžbe dostavljate preko e-maila computhermfabo@gmail.com

I u buduće vam stojimo na raspolaganju.

Hvala na razumevanju!
Computherm Fabo

 

Tisztelt Ügyfeleink! 

Technikai okok miatt a továbbiakban megrendeléseiket és egyéb megkereséseiket a computhermfabo@gmail.com emailcímen tudjuk fogadni. 

Kérjük szíves megértésüket!

Tisztelettel,
Computherm Fabo

COMPUTHERM Q4Z

ZONSKI KONTROLNIK (za regulaciju temperature u 1-4 grejnih zona)

Budući da se kotlovi izrađuju sa mogućnošću priključenja samo jednog sobnog termostata, za podelu mreže grejanja na više zona, za upravljanje zonskim ventilima i za rad kotla sa više termostata potreban je zonski kontrolnik. Zonski kontrolnik prima signale termostata (T1; T2; T3; T4), otvara/uključuje zonski/e ventil/e/pumpu/e priključene na zonske izlaze (Z1; Z2; Z3; Z4, Z1-2; Z3-4; Z1-4) i uključuje kotao (NO; COM).

COMPUTHERM Q4Z zonski kontrolnik može da reguliše 1-4 kom. grejnih zona sa kontaktnim, žičanim termostatom tako, da pojedine zone mogu da funkcionišu nezavisno jedna od druge, ali, po potrebi, svaka zona može da funkcioniše istovremeno.
Za kontrolu više od 4 zona, predlažemo da se koristi dva ili više kontrolnika COMPUTHERM Q4Z. U tom slučaju, obe (ili sve) izlaze kontrolnika kotla bez potencijala (NO; COM) treba priključiti na kotao.

Dokumenti
Q4 Z 2012 Pregled
Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".