O nama

Poštovani Partneri!

Ovim putem Vas obaveštavamo da naša kompanija neće biti u mogućnosti da prima porudžbine od 24.decembra 2019.godine do 8.januara 2020 godine, zbog godišnjeg odmora.

Dostavite nam Vaše porudžbine najkasnije do 19.decembra 2019.godine (do četvrtka), da bi mogli da Vam isporučimo pre predstojećih praznika.

Hvala na razumevanju!

Čongor Fabo

ZASTUPNIŠTVO U SRBIJI

COMPUTHERM-FABO D.O.O. je privatno preduzeće, koje se pretežno bavi zastupništvom i spoljnotrgovinskim poslovanjem. Isključivi smo predstavnici i uvoznici proizvoda COMPUTHERM u Republici Srbiji, koji su u svojoj kategoriji među vodećima u Istočnoj Evropi.
Svojim poslovanjem želimo da doprinesemo boljem kvalitetu života obezbeđivanjem komfora i smanjenjem troškova grejanja i hladenja, te očuvanju životne sredine smanjenjem potrošnje energije.
Cilj nam je da asortimanom proizvoda, koji pored uštede pružaju i komfor, zadovoljimo potrebe što šireg kruga potrošača.
Digitalni sobni termostati COMPUTHERM je u mnogome doprineli rasprostranjivanju savremene, štedljive i udobne kontrole grejanja.
Po funkcijama i pouzdanosti ovi proizvodi ispunjavaju najviše zahteve. Odgovaraju evropskim standardima i bezbednosnim propisima.

Preporučujemo da pre nego što odaberete neki od naših proizvoda, pročitate brošuru pod nazivom:

UŠTEDA ENERGIJE I TERMIČKA UGODNOST

koja će Vam pomoći da odaberete odgovarajući sistem grejanja.

COMPUTHERM-FABO DOO
KONTAKT ADRESA: 24000 SUBOTICA, PALMOTIĆEVA 27

Tel.: +381 (0)24-4536-371

Mob.: +381 (0)69-350-3005

Fax: +381 (0)24-4536-371

e-mail: computhermfabo@gmail.com

Dežurstvo na telefonu obezbeđeno je radnim danom u vremenu od 09 do 13 časova.

Tražimo partnere zainteresovane za poslovnu saradnju.

Kontaktirajte nas

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".