SOBNI TERMOSTATI

COMPUTHERM Q7 RF

Programabilni digitalni sobni termostat sa radiofrekvencijom

Programabilan je i za svaki pojedini dan u nedelji se može podesiti poseban temperaturni program. Postoji mogućnost podešavanja 6 vremena uključenja dnevno, a uz svako vreme se može podesiti posebna temperatura, kao i 4 različite mogućnosti za privremenu izmenu programirane temperature:

  • promena temperature do uključenja sledećeg programa
  • promena temperature na period od 1 do 9 sati (party-program)
  • promena temperature na period od 1 do 99 dana (program za godišnji odmor)
  • promena temperature do sledeće manuelne intervencije (isključenje programa).

Pored ovoga može se podesiti osetljivost regulacije termostata, ima ugrađenu zaštitnu funkciju za kotao, može se kalibrirati termometar i privremeno zaključavati tastatura. Imate mogućnost izbora režima grejanja (fabričko podešena) ili režima hlađenja na jednostavan način. Preporučujemo ga za prostorije gde je potrebno programiranje, a važno je tačno merenje temperature i određivanje temperature uključenja, kao i precizno uključivanje aparata i mogućnost premeštanja. Termostat možete slobodno premeštati unutar dometa. Veza sa kotlom se obezbeđuje radio-frekvencijama. Nesmetani rad garantuje sopstveni sigurnosni kod. U slučaju potrebe termostat se može dopuniti sa konektorom (COMPUTHERM Q1RX) kojim upravlja radiofrekventni termostat.

Dokumenti
Q7 RF 2020 Pregled
Q7 RF 2013 Pregled
Slični proizvodi

Kontaktirajte nas

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.